Waarschuwing voor vacaturefraude! Lees meer

Projob

trainingen

Projob verzorgt uw incompany training. Wat houdt dat in?

Een incompany training is een training die precies is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf, de leerstof, uw budget en hoe lang de training mag duren.

Meestal wordt een incompany training gegeven in een ruimte die door uw bedrijf wordt geregeld. Ons House of Learning & Development biedt echter altijd met plezier de eigen trainingsruimtes aan, met interactief scherm, cateringmogelijkheden en een prettige ambiance. 

Waarom worden trainingen voor werknemers/teams en management steeds belangrijker? 

Ontwikkeling en training wordt door werknemers, teamleden en leidinggevenden hogelijk gewaardeerd en dat zal in de toekomst ook steeds belangrijker worden. Ons trainingsaanbod is gevarieerd, om het voor iedereen zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Iedere twee maanden maken wij een actueel overzicht dat via een mailing naar onze opdrachtgevers wordt gestuurd. Ontvangt u dit overzicht nog niet maar wilt u dat wel, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina

Wilt u meer weten over onze maatwerktrainingen?

Bij Projob werken trainers die op verschillende manieren aan Projob verbonden zijn. Zij zijn in vaste dienst of werken als zelfstandige trainer in cocreatie met Projob. 

Zie voor meer informatie het overzicht van onze trainingen, onderverdeeld in categorieën.
Voor uitgebreidere informatie klikt u op de training waar u meer van wilt weten

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?