Projob

maatwerktrainingen

Projob verzorgt maatwerktrainingen. Wat houdt dat in?

Een training of een workshop wordt afgestemd op de behoeften van uw bedrijf, het doel, de leerstof en uw budget.

Meestal wordt een incompany training gegeven in een ruimte die door uw bedrijf wordt geregeld. Wij bieden echter ook een eigen trainingsruimte aan, met interactief scherm, cateringmogelijkheden en een prettige ambiance. De meeste trainingen en workshops kunnen ook online worden gegeven.

Waarom worden trainingen steeds belangrijker?

De waardering voor ontwikkeling en training onder werknemers, teamleden en leidinggevenden blijft stijgen, en deze trend zal naar verwachting in de toekomst alleen maar sterker worden. Op dit moment is er veel vraag naar trainingen en workshops over vitaliteit en duurzaamheid. Daarnaast merken we een toenemende interesse in onderwerpen die verband houden met de werkende vrouw en de overgang. 

In ons overzicht met trainingsvoorbeelden kunt u inspiratie opdoen.

Omdat iedere situatie anders is en wij onze trainingen volledig aanpassen aan uw situatie, komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer weten over onze maatwerktrainingen?

Bij Projob werken trainers die op verschillende manieren aan Projob verbonden zijn. Zij zijn in vaste dienst of werken als zelfstandige trainer in cocreatie met Projob.

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?