Waarschuwing voor vacaturefraude! Lees meer

Projob

HR advies & overige services

onze diensten

HR TESTINSTRUMENTEN


Onze loopbaancoaches zijn gecertificeerde gebruikers van diverse testinstrumenten die ingezet kunnen worden in outplacementtrajecten, loopbaancoaching en werving & selectie.


MEDIATION


Een methode waarbij een neutraal persoon - de mediator - bemiddelt bij een conflict tussen twee of meer mensen. De betrokken partijen gaan onder begeleiding van de mediator zelf op zoek naar de beste oplossing voor een probleem. 

CONFLICTHANTERING EN CONFLICTBEGELEIDING

Conflicthantering gaat over hoe je omgaat met conflicten. Conflictbegeleiding biedt ondersteuning aan twee partijen die in conflict zijn, zodanig dat zij weer met elkaar in gesprek kunnen komen.


COCREATIE

Samenwerken is een van de kernkwaliteiten van Projob en dat brengen we ook graag tot uiting door de cocreatie met zelfstandige professionals aan te gaan, zoals met zelfstandige trainers. Interim coaches werken samen met onze vaste coaches in transitieprojecten of outplacementtrajecten.

OUTPLACEMENT

Een outplacementtraject is een actieve ondersteuning bij verandering van werkkring. Outplacement biedt u de gelegenheid als goed werkgever om in geval van reorganisatie of verschil van inzicht respectvol en met zorg afscheid te nemen van uw werknemer. 

COMPANY ONBOARDING

Projob Company Onboarding is een B2B netwerk dat gezamenlijk internationale bedrijven ondersteunt, die zich als nieuwkomer vestigen op de Nederlandse arbeidsmarkt en in de praktijk daarin vaak de weg niet weten. Projob is de facilitator van dit netwerk.