Projob

wie of wat is projob?

Het is 1995 als Projob haar deuren opent en aankondigt: ‘Wij gaan de Amsterdamse markt veroveren door te laten zien wat we waard zijn’. Dat is gelukt. Van een kleine uitzendorganisatie groeit Projob uit tot een arbeidsmarktspecialist waarin mens en organisatie centraal staan en de dienstverlening uitgebreid is naar werving en selectie, bemiddeling van internationale kandidaten voor internationale bedrijven, loopbaancoaching en trainingen, interim professionals, cocreatie projecten, HR sparringpartners en een B2B netwerk en platform: Projob Company Onboarding. 

Ook intern paste Projob zich aan de nieuwe kijk op werk en behoeftes van werknemers aan: van 2 oprichters naar ruim 20 werknemers, van traditioneel aangestuurde teams naar zelforganiserend, van vast personeel naar vast en interimmers, van opdrachten uitvoeren met alleen eigen personeel naar cocreatie. Er wordt gestimuleerd en gefaciliteerd om jezelf blijvend te ontwikkelen.

Wat nooit zal veranderen: de liefde voor het vak, de mensen die daar onderdeel van uitmaken en de kans benutten om maatschappelijk iets bij te kunnen dragen. 

De visie: blije mensen door goede verbindingen
Kernkwaliteiten: resultaatgericht en bezielend

Marja Beumer, directeur en eigenaar

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit moet een klant vooral ervaren maar vanuit Projob willen we ook laten zien dat wij het aandurven om getoetst te worden. Projob is daarom lid van of aangesloten bij de:

  • ABU (Algemene Bond van Uitzendondernemingen);
  • SNA (Stichting Normering Arbeid);
  • NOLOC (Beroepsvereniging van loopbaanprofessionals);

Daarnaast worden wij jaarlijks door Flexspect gecontroleerd op het naleven van wet- en regelgeving en het voeren van een correcte administratie. Wij zijn er trots op dat onze scores bij deze NEN-audits altijd van topklasse zijn.