Waarschuwing voor vacaturefraude! Lees meer

Projob

HR Testinstrumenten

Onze loopbaancoaches zijn gecertificeerde gebruikers van onderstaande testinstrumenten die ingezet kunnen worden in outplacementtrajecten, loopbaancoaching en werving & selectie.


Persoonlijke Profiel Analyse (PPA)

Snel en eenvoudig inzicht in iemand zijn werkgedrag, manier van communiceren, motivatie, sterke kanten en welke bijdrage deze persoon op grond hiervan kan leveren aan de organisatie.

General Intelligence Assessment (GIA)

Inzicht in hoe snel iemand nieuwe informatie, competenties of procedures in zich opneemt, onthoudt en toepast.


Loopbaanscan

Onderbouwd door gevalideerde testen en een coachingsgesprek, krijgt de medewerker handvatten om regie te pakken in eigen loopbaan en werksituatie.  


360 graden feedback 

Dit assessment stelt u snel en gemakkelijk in staat om feedback te verzamelen over hoe de prestaties van een medewerker worden gezien en ervaren.


Functie Analyse

Op een snelle en effectieve wijze te bepalen welke gedragskenmerken nodig zijn voor succesvolle beoefening van een bepaalde functie. Het proces is eenvoudig en resulteert in een helder functieprofiel.

Team Analyse (TTA) 

Een ideale methode om de huidige teamcultuur vast te stellen met ieders rol daarin. Met dit hulpmiddel dringt u door tot de kern van het team, de werking, sterkten en zwakten en de rol die elk individu erin speelt.

21st Century Skills ID

Waarom een ID, een identiteitsbewijs? Omdat deze meting niet de kennis van mensen weergeeft maar iets zegt over hun identiteit wat betreft competenties en natuurlijke aanleg. 

Golden Personality Type Profiler

Een persoonlijkheidsvragenlijst gebaseerd op bekende persoonlijkheidstheorieën waaronder het ‘Big Five’ persoonlijkheidsmodel.WILT U:

Een HR Testinstrument voor werknemers in uw organisatie aanvragen?
Meer informatie over de inzet en mogelijkheden van onze HR Testinstrumenten?

COACHING

Wilt u meer weten over 
coaching in uw bedrijf?


TRAININGEN

Wilt u eens rondkijken in het trainings-
en ontwikkelingsaanbod van
Projob's House of 
Learning & Development?