Projob

functie analyse

De Functie Analyse is ontworpen om op een snelle en effectieve wijze te bepalen welke gedragskenmerken nodig zijn voor een succesvolle beoefening van een bepaalde functie. Het proces is eenvoudig en resulteert in een helder functieprofiel. Het is ontworpen om op een intuïtieve wijze na te denken over het gedrag en de motivatie die nodig zijn voor het succesvol vervullen van een specifieke functie.

Wanneer kiest u voor een Functie Analyse?
Voordat u de juiste persoon voor de functie kunt werven is het belangrijk dat u, naast inzicht in het profiel van de kandidaat, een helder beeld heeft van de benodigde gedragskenmerken voor de functie. Een onderdeel van de Functie Analyse is de specifieke taakanalyse, een vragenlijst die u snel en doeltreffend inzicht geeft of wat u aan takenpakket aanbiedt/vraagt ook reëel is. Soms zoeken we onbewust naar een schaap met vijf poten, wat veel vertraging kan opleveren.

Werkwijze en tarief

  • Wij sturen een mail met de link naar de vragenlijst.
  • Duur van invullen: 20 minuten.
  • Er volgt een 1 uur durend persoonlijk gesprek met een coach waarin de uitkomst van de rapportage wordt toegelicht.
  • Schriftelijke rapportage en grafische scores.

Een Functie Analyse kost € 175,- excl. btw.

De loopbaancoaches van Projob zijn gecertificeerd door Thomas International voor de afname en interpretatie van een Functie Analyse.