Waarschuwing voor vacaturefraude! Lees meer

Projob

HR ebooks

HR eBooks

Vanuit de in 2017 door Projob opgezette bedrijfstak: Projob Company Onboarding heeft Els Brouwer, auteur en arbeidsmarktspecialist, een HR eBook gepubliceerd: Projob Company Onboarding, your guide to the Dutch Employment & Labour market. Dit boek is een compleet naslagwerk over de Nederlandse arbeidsmarkt vanuit verschillende invalshoeken: wet- en regelgeving, trends & topics, verschillen in regio’s wat betreft salarissen en het vinden van talenten. Tevens bevat het een HR programma voor het onboarden van het bedrijf in de Nederlandse arbeidsmarkt .Het eBook is onderdeel van het B2B netwerk en community platform en partners van PCO krijgen daar tevens advertentieruimte in. 

Het eBook is te koop op het platform: www.companyonboarding.nl. Ook kunt u op het platform het gratis eBook downloaden, een korte versie van het uitgebreide eBook.                         

   

Wilt u het eBook Projob Company Onboarding, your guide to the Dutch Employment & Labour market bestellen?

Arbeidsmarkttopics & Natural Storytelling
Bij Projob kunt u ook eBooks bestellen uit de serie: Arbeidsmarkttopics & Natural Storytelling.
Werknemers kunnen met deze boekjes zelf aan de slag om te zien hoe ze zich tot deze onderwerpen verhouden. Met verhalen, inzichten, oefeningen en soms verrassende ontdekkingen. 

Een aantal van deze eBooks wordt tevens gebruikt in bijbehorende trainingen. Zie hiervoor ons trainingsoverzicht.

De eBooks bevatten gemiddeld 50-60 pagina’s en kosten € 9,95.

Wilt u een eBook uit de serie Arbeidsmarkttopics & Natural Storytelling bestellen?


Els Brouwer

Deze boeken zijn geschreven door Els Brouwer, Chief Content en Innovation Officer bij Projob. Tijdens en na haar afstuderen aan de Storytelling Academy combineerde zij haar ruim 30-jarige ervaring in de arbeidsmarkt met haar auteurswerk, creativiteit en storytelling. Met deze serie eBooks laat zij mensen niet alleen hun eigen verhaal over verschillende arbeidsmarktonderwerpen op een bijzondere manier ontdekken, maar helpt hen ook de verbinding te maken met het verhaal van hun omgeving of organisatie. Els is daarnaast examinator voor de Masterproof eindopdrachten aan de Storytelling Academy.

Wilt u meer weten over HR eBooks?