Waarschuwing voor vacaturefraude! Lees meer

Projob

coaching in uw bedrijf

Wanneer kiest u voor coaching in uw bedrijf?

Ontwikkeling en groei van werknemers, de controle hebben over eigen taken, motivatie en het benutten van talenten; daar gaat het binnen ieder bedrijf voor nu en in de toekomst steeds meer over. Het benutten van het potentieel op ieder van deze punten leidt tot meer zelfsturend werken van werknemers, verlaging van de werkdruk voor het management en verhoging van de betrokkenheid. Coaching kan hierin een grote rol spelen en draagt bij aan het optimaliseren van de prestaties van de totale organisatie.

Situaties waarin coaching hulp biedt:

Veranderprocessen in de organisatie

Herziening van functies/taken binnen het team en werken met nieuwe processen kunnen onrust en weerstand opleveren.

Talenten

Talenten herkennen, ontwikkelen en inzetten binnen de werkomgeving.

Conflictsituaties

Conflicten tussen werknemers en/of management onderling kunnen leiden tot improductiviteit of zelfs uitval. Reflecteren op eigen gedrag en communicatie is lastig als je zelf onderdeel van het conflict bent, daar is een coach van buitenaf voor nodig om hier inzicht in te bieden en naar een oplossing toe te werken.

Voorkomen van een burnout

Voorkomen van een burnout in een stressvolle werkomgeving. Door op tijd te leren omgaan met stress, hoge werkdruk en onzekerheden kan een burn-out voorkomen worden. Daarvoor moet je eerst inzicht krijgen in  je eigen situatie en je bewustzijn daarover vergroten. Een gespecialiseerde coach op dit onderwerp kan hierbij helpen en uiteindelijk veel problemen voorkomen.

Wie zijn onze coaches en wat is hun visie op ontwikkeling?

Hieronder kunt u doorklikken naar de profielen van onze vaste coaches. 

De coaches die voor u klaarstaan

Marieke Verhagen

Fida van Loen

Judith Meijer

Alette Mulder

Jeanine Streng

Speedcoaching

Onze coaches zetten hun veelzijdigheid als coach ook op een praktische en snelle manier in tijdens het speedcoachen. Zij bieden, tijdens een kort en persoonlijk gesprek van maximaal 45 minuten, de mogelijkheid om op een snelle manier tot de kern van de vraag te komen, een inzicht te krijgen of een bevestiging van iets, een richting te bepalen om daarna weer beter keuzes te kunnen maken of stappen te kunnen zetten op persoonlijk en professioneel vlak.

Cocreatie

Projob werkt daarnaast in cocreatie met een diversiteit van zelfstandige coaches, ieder met een eigen specialiteit. 

Wilt u meer weten over coaching in uw bedrijf?