Projob

Interim professionals

Interim Professionals, ZZP'ers


Een Interim Professional of ZZP’er beschikt niet alleen over kennis en vaardigheden, maar het is ook de persoon die een waardevolle en soms zelfs beïnvloedende bijdrage aan uw organisatie gaat leveren. U wilt dan vanzelfsprekend meer over de persoon achter de Professional weten. 


Projob kent de Interim Professionals die zij voor u selecteren altijd goed. Niet alleen door persoonlijke gesprekken maar ook door netwerkbijeenkomsten te organiseren en een constante online verbinding met hen te hebben in de voor hen ingerichte community.


Onze interim professionals werken onder andere in: HR, Finance, Marketing, Management support, Juridisch, Organisatieadvies, Projectmanagement, van ondersteunend niveau tot aan directieniveau.

Projob ontzorgt: overeenkomsten, risico en facturatie
 
       

Modelovereenkomst

Na de invoering van de wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie) heeft Projob ervoor gekozen om te werken met de zogenoemde Modelovereenkomst Tussenkomst, naar de richtlijnen van de Belastingdienst. Projob sluit zowel een overeenkomst af met u als opdrachtgever als met de Interimmer als opdrachtnemer. Hiermee nemen wij het risico op naheffingen bij u weg.

Zelf een interimmer gevonden?

Uiteraard maken wij hierbij zorgvuldige afwegingen en adviseren u daar graag over. Heeft u zelf een interimmer geselecteerd maar wilt u het opmaken van de overeenkomsten en de facturatie liever door een specialist laten doen? Dan bieden wij hier onze diensten voor aan, tevens met gebruikmaking van de tussenkomstmodel overeenkomst. Ook in dit geval nemen wij dan het risico bij u weg!

Wilt u weten in welke vorm onze contracten voor u en de Interim Professionals zijn opgesteld?

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen?

INFORMATIE OVER ANDERE DIENSTEN

             

Wilt u weten hoe wij A-teams inzetten om organisatievraagstukken op te lossen?

VAST PERSONEEL

Werving en selectie door Projob betekent voor u: tijd en kosten besparen.

TIJDELIJK PERSONEEL

Wilt u informatie over andere mogelijkheden van  inhuur van tijdelijk personeel?