Projob

Personeel & Payroll

Projob is een ervaren bemiddelaar van vast en tijdelijk personeel (inclusief flexpools) en van interim professionals en biedt tevens de dienst payroll service aan. 

onze diensten

VAST PERSONEEL

Projob zoekt altijd naar de kandidaat die als persoon bij uw bedrijfscultuur past, over de juiste kennis en competenties beschikt, zich graag aan u wil verbinden en uw team niet alleen aanvult maar ook verrijkt.

TIJDELIJK PERSONEEL

Bij onderbezetting, ter vervanging van zieke medewerkers of voor werk op projectbasis is inhuur van tijdelijk personeel voor u dé oplossing. 


FLEXPOOLS

Heeft u heel regelmatig tijdelijke krachten nodig, dan kunnen wij voor u een flexpool inrichten. Onze flexpools bestaan uit krachten die het prettig vinden om op oproepbasis bij dezelfde werkgever te werken.

INTERIM PROFESSIONALS

Projob kent de Interim Professionals die zij voor u selecteren altijd goed onder andere door persoonlijke gesprekken en de maandelijkse netwerkbijeenkomsten.  

PAYROLL SERVICE

Bij payroll geeft u de verplichtingen die voortkomen uit het werkgeverschap in handen van een gespecialiseerd extern bureau.