Projob

Het selectieproces

Het selectieproces van Projob

Voor veel bedrijven is het cv nog steeds leidend.
Wat iemand tien jaar geleden heeft gedaan, is nog altijd relevanter dan hoe iemand nu in het leven staat en welke talenten hij of zij graag in de toekomst zou willen ontwikkelen.

Het lijkt erop dat deze tijd vraagt om recruiters die de mens voorop durven te stellen en luisteren naar wat ze echt vertellen in een sollicitatiegesprek. Die vervolgens het aannamebeleid binnen bedrijven bespreekbaar durven te maken en samen manieren voor succesvollere matches creëren.

          

Dat doen de recruiters van Projob, 
gedreven professionals die wegen openen voor gelukkige werknemers en gezonde organisaties!

Onze werkwijze in stappen

         

Wij leren u en uw organisatie kennen, het liefst meteen persoonlijk door een bezoek. Wij nemen uw aanvraag met u door, stellen kritische vragen en maken een wervende vacaturetekst voor u op.

De werving wordt ingezet. Uw aanvraag gaat direct naar ons searchers team, er wordt een search gedaan in onze database en de aanvraag wordt gepost op onze vacaturesite, diverse jobboards
en social media.

Alle sollicitanten krijgen antwoord en altijd gegarandeerd binnen 5 werkdagen. Wij vertegenwoordigen uw bedrijf en zijn daarom verantwoordelijk voor uw goede naam bij iedere afhandeling.

         

De selectie bestaat uit een competentiegericht interview, eventuele testen (in overleg met u), het in kaart brengen van motivatie, wensen en verwachtingen van de kandidaat en het inwinnen van referenties.

Wij stellen u minimaal 2 tot maximaal 4 geschikte kandidaten voor met cv en uitgebreide toelichting, plannen de gesprekken voor u in en nemen daarna contact met u op voor feedback over het gesprek. Wij koppelen dit terug aan de kandidaat en regelen de vervolgstappen of doen de afwijzing.

Bij indiensttreding regelen wij de contractbespreking met de kandidaat als die eerst op uitzendbasis start en de verloning en facturatie. Indien de kandidaat direct bij u op contract gaat, regelen wij voor u de facturatie van de afkoopfee en ontvangt u de nodige gegevens van de kandidaat.

         .

Wij houden graag vinger aan de pols hoe het met u en uw nieuwe werknemer gaat. Ook als deze direct door u op contract is genomen.

.

Tot slot: 

Projob werkt op basis van 'no cure, no pay' en kent bovendien een unieke garantieregeling.

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen?

Testmogelijkheden

Wilt u meer weten over de testmogelijkheden die wij bieden tijdens het selectieproces?