Waarschuwing voor vacaturefraude! Lees meer

Projob

fida van loenFida van Loen: (loopbaan)coach

Regie (terug)nemen in je leven leidt tot beweging en ontwikkeling, waarbij grote veranderingen vaak tot stand komen door kleine stapjes te nemen in de richting van je doel. 

Fida van Loen is sinds 2006 werkzaam bij Projob, eerst als recruitment consultant en sinds 2018 ook als coach in loopbaanbegeleiding en outplacement. Zij volgde de Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur bij Vista Nova, School voor loopbaan en leiderschap in Utrecht. Hier heeft zij leren werken met de methode van het Koersonderzoek, waarbij je via zelfreflectie als stuurman van je eigen leertraject van verleden naar heden en vervolgens naar de toekomst beweegt. Op deze manier krijg je beter zicht op wie je bent, wat je innerlijke drijfveren en talenten zijn, je wensen, verlangens, dromen en hoe je deze kunt concretiseren in een loopbaanperspectief. Fida werkt onder andere met leerstijlen van Kolb, Kernkwadrant van Ofman en de STAR methodiek. Elk traject is persoonlijk en dus maatwerk.

Door haar ruime ervaring met de steeds wisselende arbeidsmarkt, haar actuele kennis van organisaties en functies en haar toegankelijke benadering van cliënten, kan zij hen  vakkundig begeleiden en regelmatig ook bemiddelen naar een nieuwe functie als dat gewenst is. Zij heeft oog voor sfeer, voor veiligheid en maakt gebruik van haar creativiteit, sensitiviteit en humor bij het in beweging krijgen van mensen. 

Praktische gegevens

  • Contactgegevens: 06-55161383 en loen@projob.nl 
  • Locatie: Projob, Van Baerlestraat 63 – 65, Amsterdam of op een andere locatie in overleg

Wilt u meer weten over coaching in uw bedrijf?