Projob

Pro-Homeostase

Centrum voor duurzame inzetbaarheid en vitaliteit

Pro-Homeostase

Pro-Homeostase, centrum voor duurzame inzetbaarheid en vitaliteit, zal dit voorjaar worden geopend in Amsterdam. Volg ons op LinkedIn om op de hoogte gehouden te worden van de ontwikkelingen.

Pro-Homeostase B.V. is opgericht vanuit de urgentie om positieve aandacht te geven aan werkende vrouwen in de levensfase van de overgang (leeftijd 40-65 jaar). Pro-Homeostase is het eerste centrum dat zich richt op de verbetering en versterking van het welzijn van werkende vrouwen, zodat zij hun positie op de arbeidsmarkt kunnen behouden en versterken.

Waarom Pro-Homeostase 

Er zijn in Nederland nog nooit zoveel vrouwen werkzaam geweest in de leeftijd van 40-65 jaar als nu. Een groot deel van de vrouwen geeft aan klachten te ondervinden van de overgang, gecombineerd met de maatschappelijke druk van mantelzorg, zorg voor (puberende) kinderen, het kostwinnerschap en de snel veranderende arbeidsmarkt. Zij verdienen serieuze aandacht.

Hoe werkt Pro-Homeostase

Binnen het centrum werken professionals met verschillende expertises intensief samen, waarbij een persoonlijke aanpak voor elke vrouw de basis is. De groep professionals bestaat uit o.a. een voeding- en hormoondeskundige, life coach, loopbaanadviseurs, stress- en burn-out counselor, psychosomatisch fysiotherapeut, bekkenfysio, acupuncturist, arbeidsmarktdeskundige en shiatsu therapeut.

Wat doet Pro-Homeostase

Pro-Homeostase geeft aandacht en zorg op mentaal, fysiek en maatschappelijk (arbeidsmarkt)niveau aan de individuele werkende vrouw en adviseert en traint bedrijven en organisaties. 

Bewustwording, zelfregie en delen van kennis staan bij ons centraal. Preventie is de sleutel voor een gezonde toekomst van de maatschappij, de arbeidsmarkt en de economie.

Pro-Homeostase is aangesloten bij de Federatie voor Gezondheid: www.federatievoorgezondheid.nl