Waarschuwing voor vacaturefraude! Lees meer

Projob

Marja Beumer

Energiek, Humor, Sociaal ondernemend, Verbinder
T: +31205738300 | E: welkom@projob.nl |

General Director / Founder

Marja Beumer is General Director / Founder van Projob, een rol die zij graag invult als bezielende gids, ondernemer, coach en inspirator.

Het begon al in de zeventiger jaren dat Marja geraakt werd door wat het werken in de arbeidsmarkt voor haar kon betekenen. “Ik werkte in 1973 bij een grote uitzendorganisatie en mijn allereerste uitzending was direct succesvol. Plotseling realiseerde ik mij dat ik iets voor een ander kon betekenen op een manier die niet alleen de persoon die ik had uitgezonden blij maakte maar alle daarbij betrokken partijen. Dat was op dat moment voor mij de hoofdprijs in mijn leven en is tot op de dag van vandaag mijn levensmotto: "blije mensen door goede verbindingen".”

Dit is de kwaliteit die Marja terug wil zien in iedere service die Projob biedt. Haar handen gaan dan ook jeuken als de beleving van Projob’s dienstverlening niet leidt tot het gevoel waar het volgens haar om draait: blije mensen.

Anderen noemen haar een verbinder, iemand die jou snel wat energie kan geven, zelfs al ken je haar nog niet goed.

Maar waar doet ze zelf energie en inspiratie van op? “De werkcolleges Business Spiritualiteit van Paul de Blot die ik van 2007 tot 2019 gevolgd heb aan Nyenrode. Zij hebben mij enorm veel inzicht gegeven in het belang van ondernemen vanuit hoofd, hart en ziel. Het heeft mij nog bewuster gemaakt dat een onderneming een verantwoordelijkheid heeft in het creëren van werkrelaties die gebaseerd zijn op vertrouwen, vrijheid en wederzijds respect om tot waardevolle resultaten te komen.”

De liefde voor haar werk, waar de mens altijd centraal staat, zorgt er regelmatig voor dat ze de tijd vergeet. Maar met liefde is dat volgens haar altijd het geval: je kan er niet genoeg van geven en krijgen en wie kijkt er dan op de klok?