Waarschuwing voor vacaturefraude! Lees meer

Projob

Barbara Penninx

Multitasker, Oplossingsgericht, Proactief, Analytisch
T: +31205738300 | E: welkom@projob.nl |

Director Culture, Digital & Process

Barbara Penninx is Director Culture, Digital & Process bij Projob en vervult hierin de rol van adviseur, allround vraagbaak, oplosser en kritische vragensteller voor iedereen die bij Projob werkt. De opleiding Lean Management, die zij met heel veel plezier volgde, was daarom ook duidelijk op haar lijf geschreven. Wat haar daarin enthousiast maakte: “Fantastisch om processen te analyseren en productiviteitsverbetering te kunnen realiseren waarbij de (interne en externe) klant centraal staat.”

Het is dan ook niet zo gek dat Barbara regelmatig op haar handen moet gaan zitten om het niet van anderen over te nemen als er niet efficiënt gewerkt wordt.

Mensen die haar goed kennen zien haar als veelzijdig, stabiel en een praktische denker met humor. Maar ook bescheiden want als je Barbara vraagt waar ze met trots op terugkijkt blijft het lang stil en pas na doorvragen vertelt ze: “Voordat ik (voor de tweede keer) bij Projob kwam werken heb ik een eigen bedrijf opgezet, samen met een partner. Ik zorgde ervoor dat alle bedrijfsprocessen ingericht werden en foutloos konden verlopen. Toen onze eerste omzet werd gedraaid was dat een geweldig gevoel. Alles werkte en we leverden kwaliteit. Toen voelde ik me wel trots.”

Geef Barbara enorme bakken met data om te analyseren en samen te vatten of laat haar processen uitdenken en ze verliest de tijd uit het oog. Maar echt ontspannen doet ze door te gaan varen of door te wandelen met de honden.