Waarschuwing voor vacaturefraude! Lees meer

Projob

Alette Mulder

Positief, Enthousiast, Open-minded, Flexibel, Teamplayer
T: +31205738363 | E: coaching@projob.nl |

Adviseur Vitaliteit / Coach & Trainer

Alette Mulder is adviseur Vitaliteit. Zij begeleidt en traint werkgevers en werknemers op het gebied van vitaliteit vanuit haar specialisaties in hormonen, voeding en leefstijl. Het allerliefst deelt Alette haar kennis, om zo mensen te helpen zich vitaler te voelen. “Laatst sprak ik een vrouw die allerlei klachten heeft, waardoor ze met de auto naar haar werk – een afstand van 400 meter – gaat. Dan jeuken mijn handen.”

Eerder werkte Alette in de reclamewereld en makelaardij, maar tijdens haar herstel van eierstokkanker volgde ze een opleiding tot hormoondeskundige en gooide het roer volledig om. “Deze opleiding was mijn eerste kennismaking met de werking van hormonen. Ik wist niet dat zo veel klachten daaraan zijn gerelateerd. Ik word er heel blij van om vanuit die wetenschap iets voor iemand te kunnen betekenen. Voor bijvoorbeeld vrouwen in de levensfase van de overgang. Maar ook voor andere levensfases en doelgroepen, zoals millennials en mannen.” 

Als adviseur en trainer draagt ze bij aan het vergroten van het bewustzijn bij werkgevers over het belang van vitale werknemers. Ook is Alette betrokken bij het initiatief van Projob voor werkende vrouwen in de levensfase van de overgang, expertisecentrum Pro-Homeostase. Daar begeleidt ze individuele vrouwen. 

Trots is ze op haar eerste presentatie ooit, in het Erasmus Ziekenhuis. “Ik wilde artsen waarschuwen voor verkeerde diagnoses en stelde me behoorlijk kwetsbaar op. Doodeng, maar voor een nobel doel dus dat voelde goed om te doen.” 
Anderen zeggen over Alette dat ze goed kan luisteren, enthousiast en flexibel is en niet snel oordeelt. Op de vraag waar ze zo in opgaat dat ze de tijd verliest, volgt een opsomming. “Mooie gesprekken tijdens etentjes met familie en vrienden, tennissen en het luisteren van podcasts over hormonen en voeding. Te veel om op te noemen eigenlijk.”