Waarschuwing voor vacaturefraude! Lees meer

Projob

Sonja Kos

Evenwichtig, Analytisch, Consciëntieus, Persoonsgericht, Doorzetter
T: +31205738333 | E: support@projob.nl |

Senior Business Support Specialist

Sonja Kos is Senior Business Support Specialist bij Projob en kan, als dat nodig is, de internationale contacten van Projob ook in het Deens te woord staan. Dat is altijd een onverwachte en leuke verrassing.

Haar studie Deens heeft haar meer opgeleverd dan de taal alleen. Het heeft voor haar een basis gelegd voor een andere manier van denken en voor het zelfstandig uitvoeren van opdrachten. Dit komt ook duidelijk naar voren in hoe Sonja in haar werk staat en door haar collega’s wordt gezien: een sterke procesdenker, iemand die heel veel stappen vooruit kan denken en ervoor zorgt dat wat gedaan moet worden ook goed gedaan wordt.

Dat Sonja voor werk heeft gekozen wat dicht bij haar hart ligt, wordt al snel duidelijk als je daar met haar over praat. ”Als ik mensen administratief werk zie doen op een manier die naar mijn idee sneller en beter kan, dan zou ik dat het liefste overnemen. Ook haal ik veel voldoening uit de Excel werkbestanden die ik regelmatig maak. Daar kan ik best wel met gepaste trots naar kijken.”

Haar werkdagen op de afdeling Business Support lijken dan ook vaak te kort. “Het ene moment is het nog 9 uur en dan is het opeens alweer half zes.”