Waarschuwing voor vacaturefraude! Lees meer

Projob

Jeanine Streng

Leergierig, Open, Enthousiast, Bevlogen, Nieuwsgierig
T: +31205738363 | E: coaching@projob.nl |

Senior Coach & Trainer

Iedereen heeft zijn eigen verhaal en van je levensverhaal kun je leren.” Dat is wat Jeanine zelf in haar leven heeft ervaren en waar ze anderen nu als loopbaancoach en biografisch coach bij Projob graag bij begeleidt. Eerder was ze bij Projob Recruitment Consultant. Een bekend en vertrouwd gezicht dus. Met veel plezier volgde Jeanine de vierjarige opleiding Biografisch Coachen bij het Instituut voor Biografiek. “Dat we als mensen kunnen leren van ons leven wist ik al wel, maar in de opleiding heb ik daarover nog veel meer ontdekt. Je eigen leven is zo de moeite waard om beter te leren kennen.” 

Trots is ze op de zwarte band die ze behaalde in de vechtkunst Poekoelan Kung Fu. “Toen ik daaraan begon, had ik niet kunnen bedenken dat ik dat zou kunnen. Stap voor stap leerde ik de fijne kneepjes van deze sport en kwam ik op het punt, dat ik klaar was om het examen voor de black belt te doen. Dat examen duurde 48 uur. Terugkijkend zie ik dat zo veel meer mogelijk is dan je vaak in eerste instantie denkt.” 

Wat Jeanine drijft in leven en werk is zichzelf ontwikkelen. “Dat is niet altijd even makkelijk. Wat mij helpt is te zien waarop ik word geraakt en dat om te buigen naar iets positiefs.” In haar team en in het werk kijkt Jeanine altijd naar wie er tegenover haar zit: waar komt iemand vandaan, wie is die ander? “Ik wil graag de mens achter het verhaal leren kennen. Dat is ook de reden dat ik dit werk doe.”