Waarschuwing voor vacaturefraude! Lees meer

Projob

Marja Arendsen

Zorgzaam, Netjes, Betrouwbaar, Humor, Gezellig
T: +31205738333 | E: support@projob.nl |

Chief Hospitality & Facility Officer

Marja Arendsen is Chief Hospitality & Facility Officer bij Projob. Daar is haar vaste werkplek ingericht op de afdeling Business Support waar ze onderdeel van het team is en administratieve ondersteuning biedt. Verder zie je Marja door het hele gebouw heen werken omdat zij bij alle trainingen, themalunches en meetings zowel de gastvrouw als de cateraar is en op facilitair gebied alles in en rond de kantoorruimtes van Projob regelt. Naast een ondersteuner stapt zij gemakkelijk in de rol van de sociale spil van het gehele team.

Bij een vroegere werkgever leerde Marja de kunst van het decoreren van chocolade en mooie verpakkingen maken. Dat was voor haar een eyeopener om te ontdekken dat ze ervan genoot om iets er mooi en verzorgd uit te laten zien. Vanaf die tijd wilde ze dat het liefst een vast onderdeel van haar werk maken en dat zie je bij Projob terug, onder andere in de prachtig gedekte tafels bij themalunches met klanten.

Als je Marja vraagt waar ze trots op is dan zegt ze: “Ik ben trots op waar ik nu sta en dat ik in de jaren veel heb geleerd en ben gegroeid op verschillende taken binnen Projob. En dat ik me een gelukkig mens voel, ondanks de tegenslagen die je in het leven tegenkomt.”
Het is niet verwonderlijk dat Marja’s handen gaan jeuken als ze ziet dat mensen slordig werken of rommel achterlaten. En om het niet over te nemen als iemand er onhandig een potje van maakt.

Hoe kijken anderen naar haar? Dan hoor je al snel: zorgzaam, betrouwbaar, een luisterend oor en een doorzetter.
Hoe punctueel Marja in het dagelijks werk ook is, als ze met haar vaste groep vriendinnen op vakantie is dan kan ze nachten lang met ze doorkletsen en genieten en komt er geen klok meer aan te pas.