Projob

Marieke Verhagen

Empathisch, Open, Intuitief, Warm, Kundig
T: +31205738363 | E: coaching@projob.nl |

Senior Coach & Trainer / New Business & Concept Creator

Marieke Verhagen is Senior Loopbaancoach en trainer bij Projob en benoemt haar rol ook wel als initiatiefnemer, avonturier en aanjager. Anderen zeggen daarbij over haar: iemand met een sterke intuïtie, die aanvoelt wat er leeft bij de ander en wat men nodig heeft. Iemand die precies kan benoemen waar iemand al zo lang naar op zoek is. In de reviews van cliënten zijn deze woorden vaak de feedback. 

In haar vakgebied als begeleider van ontwikkelprogramma’s heeft Marieke een aantal specialisaties waarin zij het verschil kan maken. Bijvoorbeeld als teamcoach en systemisch opsteller bij complexe situaties in organisaties en als conflictbegeleider met de Verbindende Communicatie als werkmethode. De opleiding van systemisch opsteller heeft haar geleerd anders te kijken naar mensen en hun vraagstukken. De inspiratie om ook een opleiding tot conflictbegeleider te gaan volgen lag voor haar in het feit dat we geneigd zijn het eigen oordeel als uitgangspunt te nemen en vanuit deze houding regelmatig de verbinding verliezen met waar het nu echt over gaat.

Marieke wordt regelmatig gevraagd als gespreksleider in (management) teams en directies om de structuur te bieden in vergaderingen met complexe onderwerpen. Of je nu als organisatie, team of individu een vraag hebt over ontwikkeling of verandering, op alle lagen biedt deze vakvrouw haar kennis en ervaring aan.  

Naast haar vakkundigheid als coach is Marieke als Nieuw Business Creator alert op alle trends en actuele arbeidsmarktontwikkelingen. Hierdoor is zij continue bezig de diensten en producten aan te passen en te vernieuwen. 

Maar Marieke is ook een sportvrouw: “Ik heb ooit 3 keer de Mont Ventoux beklommen. Ik heb er geen prijs voor gekregen, maar de D974 is de weg die me wel een hele wijze les heeft geleerd. Ik gebruik mijn inzichten die ik onderweg heb gekregen nog vaak als metafoor bij team coaching: je hoeft het niet alleen te doen, durf los te laten of bij te stellen en geniet van wat er al is.” 
Marieke kan zich uren verliezen in muziek zoeken en luisteren via Spotify! Ze heeft dan ook veel afspeellijsten.

Marieke is opgeleid en maakt gebruik van diverse methodieken:

  • Systemische opstellingen (Familie en Organisatieopstellingen)
  • Transactionele Analyse
  • NLP
  • Geweldloze Communicatie
  • ACT ( Acceptance & Commitment Therapy)